Uitleg Opdrachtkaarten Lorrein

Hoewel de opdrachtkaarten op zich duidelijk zijn, blijken er in het heetst van de strijd discussies te ontstaan over een bredere interpretatie van enkele opdrachtkaarten. In deze categorie geven we antwoorden op terugkerende vragen over opdrachten.

GROOT HERTOGDOM MET 4 VERSCHILLENDEN WERKPLAATSEN

Om deze opdracht te vervullen is het nodig een groot hertogdom te bouwen met daar omheen 4 verschillende werkplaatsen.  De werkplaatsen hoeven niet in de specifieke volgorde te liggen zoals de opdrachtkaart aangeeft, maar moeten wel alle 4 aan het hertogdom grenzen. Het  is wel toegestaan om meer te bouwen dan de kaart aangeeft. Als er geen geschikte plek meer op het bord te vinden is, of een medespeler heeft de positie geblokkeerd, dan zit er niets anders op dan met een toverkaart je opdrachtkaart te ruilen.

GROOT HERTOGDOM EN 4 WERKPLAATSEN NAAR KEUZE

Om deze opdracht te behalen is het nodig een Groot Hertogdom te bouwen met direct daaraan grenzend 4 werkplaatsen naar keuze. Het is wel toegestaan meer te bouwen.

3 KLEIN HERTOGDOMMEN MET 4 WERKPLAATSEN NAAR KEUZE

Om deze opdracht te vervullen is het nodig 3 hertogdommen te bouwen met 4 werkplaatsen naar keuze. Een werkplaats die grenst aan twee eigen hertogdommen telt 1x als werkplaats.

 

 

Gratis Downloads

Inloggen

Login en krijg toegang tot de gratis downloads die te vinden zijn in de artikelen onder het menu Lorrein