Pers Bericht Tetteretet

Sensalot heeft een nieuw zintuiglijk kaartspel ontwikkeld en probeert nu via Kickstarter genoeg mensen te vinden die het spel willen steunen. Het spel is een combinatie van kwartetten en dierengeluiden. Iedere speler is een dier en probeert sets van drie gelijke dierenkaarten te verzamenelen. In het spel moeten daarom twee dierengeluiden ten gehore gebracht. Het eerste geluid om de juiste speler (dier) aan te spreken en het tweede geluide om de juiste kaart (dier) te vragen. De ontstane verwarring gaat vaak gepaard met een lach. Een internationale setting maakt het spel extra leuk. In andere talen zijn de dierengeluiden namelijk ook anders. Sensalot geeft als indicatie af dat het spel geschikt is vanaf 4 jaar en geschikt is voor gezinnen. Toch zijn er al veel mensen die het spel spelen van 10 uur savonds en vanaf 2 promile.
De video op de website van Kickstarter is bijzonder de moeite van het kijken waard. We willen niets verklappen maar raden aan de video op de Kickstarter pagina te bekijken.
Sensalot probeert 15.000 USD op te halen om een oplage Tetteretet te maken. Daarvoor is het nodig dat een grote groep mensen het project steunt. Dit kan door een spel te pre-orderen op de site van Kickstarter of op de site van Sensalot. Daarnaast  is het een must dat zoveel mogelijk mensen aan anderen laten weten dat dit project loopt. Hiervoor heeft Sensalot een poster beschikbaar gesteld die bijvoorbeeld op Facebook geplaatst kan worden. De poster is te vinden op de website van Sensalot.

Dit bericht delen

Gratis Downloads

Inloggen

Login en krijg toegang tot de gratis downloads die te vinden zijn in de artikelen onder het menu Lorrein