SPEL OP MAAT

SPEL OP MAAT

Sensalot kan met veel plezier  een spel op maat voor u verzorgen.  We onderscheiden op dit moment tenminste  vier soorten spellen op maat namelijk:

  1. Zintuiglijke marketingspellen
  2. Communicatiespellen
  3. Spellen voor professionals in de zorg sector
  4. Spellen voor (zintuiglijk) beperkten

ZINTUIGLIJKE MARKETINGSPELLENAls we het logo en het merk van uw bedrijf of product nu eens weglaten en we laten de huisstijl en het lettertype achterwege, waaraan kunnen we uw bedrijf dan nog herkennen? Geur is herinneren. geluid is emotie. Welke emotie en welke herinnering past bij uw merk? Door geur of geluid in te zetten in uw marketing en communicatie uitingen kunt u uw klanten op een diepere laag bereiken. Als dé zintuiglijke uitgeverij van Nederland kunnen wij in overleg met u een spel op maat maken, waarin verschillende zintuigen aan bod kunnen komen. Verras uw klanten met een geur-, of smaakspel . Of deel smaakpastilles met uw bedrijfssmaak uit op een beurs. Het zal zeker een Buzz creëren.

COMMUNICATIESPELLENHeeft u een boodschap die overgebracht moet worden? Moet er anders gedacht, of anders gewerkt worden? Of wilt u de communicatie tussen uw medewerkers versterken?  En wilt u de sfeer goed houden of zelfs verbeteren? Een spelsituatie creëert een open en positieve sfeer en kan goed ingezet worden als verander management instrument. Natuurlijk is een spel  op maat ook gewoon leuk. We denken graag met u mee en nodigen u uit contact op te nemen via de contactgegevens.

SPELLEN VOOR PROFESSIONALS IN DE ZORG SECTORWerken uw professionals met cliënten met een sensorisch integratie probleem of een sensorisch defect? Wordt er tijdens de diagnose en bij het opstellen en uitvoeren  van de behandelplannen voldoende rekening gehouden met de zintuigverwerking van de cliënt? Is er misschien behoefte aan spelmateriaal waarmee meer inzicht verkregen kan worden in het verloop van de zintuigverwerking en zou dit de behandeling efficiënter kunnen maken? Of hebben uw professionals ondersteuning nodig bij het meervoudig zintuiglijk werken? We gaan graag met u in gesprek en nodigen u uit contact op te nemen via de contactgegevens.

SPELLEN VOOR (ZINTUIGLIJK) BEPERKTENSpellen zijn een prachtige groepsactiviteit. Bijvoorbeeld een geurspel  voor een groep dementerenden, of een set kaarten met afbeeldingen van de Solex, de Daf, oude kapsels en oude mode. Het kan een gesprek op gang brengen en activeren. Of de interactie op gang brengen binnen een groep. Bijvoorbeeld een tastspel voor een groep doofblinden. Helaas is het aantal geschikte spellen voor (zintuiglijk) beperkten beperkt. Enerzijds ligt de oorzaak hiervan in het beperkte verkoop potentieel (de groep consumenten is natuurlijk veel groter en commercieel interessanter). Anderzijds is het ontwikkeltraject van zo’n spel intensiever en vraagt het interactie met de doelgroep. Maar dan heb je wel een product wat de kwaliteit van leven verbetert. Bent u in de positie om meerdere spellen af te nemen en heeft u specifieke wens, dan is er ook nog een mogelijkheid om middels subsidie funding te krijgen. We nodigen u  van harte uit contact op te nemen via de contact informatie.

Gratis Downloads

Inloggen

Login en krijg toegang tot de gratis downloads die te vinden zijn in de artikelen onder het menu Lorrein